Regulament General De Prelucratea Datelor

UPGRADE - Regulament (UE) 2016/679

1. SC EUROABRAZIVE MARKET SRL, prin site-ul Chitbatoanelemn.ro prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului.
2.

Datele de identificare prelucrate sunt: nume si prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail.

3. Datele sunt prelucrate in scopuri legitime si determinate (ex.: furnizarea produselor, marketing direct, newsletter) si in baza unui temei legal (Acordul dvs. prin abonare sau inregistrare).

4.

Datele pot fi transmise catre terti - firme de transport, curierat in scopul furnizarii produselor.

5.

Pastram datele pana la solicitarea dvs. de a le sterge prin dezabonare sau stergerea contului.

6.

Acest site foloseste cookies - Google Analitycs, Facebook Pixel si MailChimp. Pentru detalii privind modul in care se folosesc cookies cititi Termeni si conditiile de utilizare

Pentru solicitari privind prelucrarea datelor va rugam se ne contactati la adresa office@chitbatoanelemn.ro sau la tel. 0741020032.

Daca doriti stergerea datelor, o puteti face automat din contul dvs. in sectiunea "Sterge-mi Contul".

Vezi si Termeni si conditiile

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE - valabila pana in 25.05.2018

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. SC EuroAbrazive Market SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: newsletter, publicitate, informare despre promotii si produse.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare doar la trimiterea de emailuri catre dumneavoastra.

Prin abonanea la newsletter va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si dorinta de a primi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de EuroAbrazive Market prin intermediul site-ului chitbatoanelemn.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Date dumneavoastra se sterg automat la "Dezabonare/unsubscribe". 

Daca doriti sa va dezabonati accesati link-ul din josul pagini de email primita. Daca nu reusiti sa faceti acest lucru va rugam sa ne contactati pe adresa office@chitbatoanelemn.ro

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

ANCP
SOL